Languages

Resize Text

+A A -A

Change Colors

You are here

​Nieuwe COVID-19 helpdesk gelanceerd voor EASPD-leden

Europese samenwerking is nu nodig, meer dan ooit, om informatie tussen mensen uit te wisselen, nieuwe oplossingen te zoeken, om hulp en ondersteuning te vragen bij uw lobbyactiviteiten, om zorgen te uiten die later van invloed kunnen zijn op anderen en om ervoor te zorgen dat de Europese Unie uw activiteiten ondersteunt.
 
EASPD lanceert de COVID-19 Helpdesk om onze leden tijdens de pandemie extra ondersteuning te bieden.
 
Neem contact met ons op via covidhelpdesk@easpd.eu als:
 

  • U advies zoekt over hoe andere landen omgaan met dienstverlening in het kader van de pandemie. We zullen ons best doen om binnen 24 uur te reageren en/of u te verbinden met onze pool van experts/vrijwilligers
  • U bepaalde zorgen wilt uiten op Europees niveau, bijvoorbeeld over kwesties in verband met uw Europese projecten, het Europees Sociaal Fonds, staatssteun of overheidsopdrachten, of om de Europese Commissie op de hoogte te stellen van uw grote uitdagingen en om steun te vragen.
  • U wilt dat EASPD u ondersteunt bij uw nationale lobbyinitiatieven, bijvoorbeeld het mede ondertekenen van brieven aan uw autoriteiten, enz.
  • U nuttige bronnen met ons wil delen die zijn geproduceerd n.a.v. de COVID-19-pandemie in uw organisatie en in uw nationale context. Deze bronnen kunnen in uw eigen taal zijn, die we dan kunnen vertalen.
  • U wilt optreden als deskundige of vrijwillig adviseur in een specifiek gebied (zodat we u mogelijk in contact kunnen stellen met een ander lid)

 
EASPD zal een wekelijkse samenvatting delen over recente ontwikkelingen m.b.t. COVID-19.
 
Neem dus contact met ons op via covidhelpdesk@easpd.eu en het EASPD-secretariaat zal u zo goed mogelijk te word staan.