Langues

Resize Text

+A A -A

Change Colors

Vous êtes ici

EASPD бюлетин - октомври I

Редакционна статия

Нови възможности за инвестиции на ЕС: ангажирайте се сега, за да можете да се възползвате по-късно!  

Европейският съюз скоро ще публикува окончателния вариант на плана за възстановяване на ЕС със значителен бюджет, което означава съществени възможности за инвестиции в сектора на услугите за хората с увреждания. Нашият сектор обаче трябва да се ангажира с националните органи, за да гарантира, че е включен сред заложените приоритети. В последната ни редакционна статия нашият ръководител „Политики“ Томас Бигнал Ви представя необходимия инструментариум да се ангажирате сега, за да можете да се възползвате по-късно. Прочетете повече.

 

Видеосъобщение

 

Пощенски картички от гр. Корк, част II

 

Присъединете се към Оуен и Пол от Фондация Cope на обиколката им из културните забележителности на гр. Корк, докато Ви разказват какво сме Ви подготвили за предстоящата ни онлайн конференция. Гледайте тук.

 

Новини от EASPD

 

Обява за четири нови стажантски позиции в EASPD

EASPD обявява четири вълнуващи стажантски позиции, които започват през ноември. Прочетете повече.

 

Европейски новини

 

Онлайн конференция: „Социалният диалог в социалните услуги за силна социална Европа“

Федерацията на европейските работодатели в областта на социалните услуги и Европейската федерация на съюзите на обществените услуги (EPSU) ще проведат съвместна онлайн конференция на 19 октомври 2020 г. от 10:30 до 14:45 централноевропейско време на тема „Социалния диалог“. Прочетете повече.
 

Фламандската асоциация за обществено подпомагане свидетелства пред Комисията по коронавирус: Ограничителните мерки в разрез с ДНК на социалните услуги

В изданието си от 23 септември електронното списание „De Facto“ на Фламандската асоциация за обществено подпомагане (Vlaams Welzijnsverbond) е изложено мнението на организацията за кризата с Covid-19 след представянето му пред Комисията по коронавирус на фламандския парламент. Прочетете повече.

 

 

Новини за членовете

Запознайте се с кандидатите за изборите за ръководни позиции на EASPD

 Приключи приемането на кандидатури за ръководните позиции на EASPD. Научете повече за кандидатите, издигнали своите номинации за ръководна позиция. Прочетете повече.

 

Новини за проекти

 

 

Заедно учим по-добре! Включете се в кампанията ни за приобщаващо образование и можете да спечелите фотосесия на класа Ви

Като стартова инициатива на своята кампания, партньорите по проект „IE+“ канят училищните класове да представят своята визия за мечтаната класна стая и могат да бъдат включени в ръководството за копродукция на „IE+“ и да спечелят професионална фотосесия на класа с учениците и техния учител. Прочетете повече.

 

 

Предстоящи събития

 
 14-15 октомври (онлайн) – Есенна конференция на EASPD „Изкуството на приобщаването – многообразието и достъпът в изкуствата и културата“